CNN Prima News: Je realitní mejdan u konce?

Asi víte, že většinu času jsem samej fórek, samá legrace… Ale tentokrát musel humor stranou. CNN Prima News si mě totiž pozvali jako zástupce realitní branže do pořadu Co na to vaše peněženka. A to jsem prostě a jednoduše nemohl odmítnout. I přesto, že jsem před kamerou často, tak živák do celý republiky byl i pro takovýho mazáka, jako jsem já, fakt výzva. 

Každopádně jsem se kousnul, nazul si svoje televizní střevíce a vyrazil společně s ekonomkou Janou Matesovou diskutovat o samejch zábavnejch věcech, jako je třeba aktuální stav trhu s nemovitostmi, jeho budoucí vývoj a na důvody, proč je u nás bydlení čím dál tím méně dostupné…

Co si totiž budeme, vysoká inflace a rostoucí úrokové sazby, které prodražují hypotéky, hýbou s realitním trhem. A to rozhodně ne málo. Když k tomu navíc přidáte špetku pomalé výstavby a pořádnou hrst opravdu dlouhých povolovacích procesů, máte recept na bytovou krizi… Co to znamená pro majitele nemovitostí, investory a zájemce o koupi vlastního bydlení? Budou mít realitní makléři v budoucnu na chleba, nebo se jejich živobytí sesype jako… domeček z karet? 

Nejen to se dozvíte v rozhovoru, který si můžete poslechnout tady.

P. S.: Ne, nepřibral jsem. Televize prostě přidává kila.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?