Jak jsem prodal dům za 48 hodin?

OPRAVDU MYSLÍTE, ŽE SE DÁ DŮM PRODAT ZA 48 HODIN?

Opravdu myslíte, že se dá dům prodat za 48 hodin? Ne to opravdu nedá! Protože 48 hodin může pouze uplynout od doby, než zveřejníme video s inzerátem do přijetí nabídky a podpisem kupní smlouvy. Vše jako celek ale trvá podstatně déle.

Takže jak to v tomto konkrétním případě probíhalo? Nejdříve jsme prakticky celý den objížděli různé obchody s bytovými doplňky, aby dům byl zcela vybaven. To jsou ty důležité detaily! Fotky musí oslovit, to bez doplňků a detailů nejde. Další den zabralo úklidové firmě dům dát do pořádku tak, aby bylo vše perfektní. Další celý jeden den a část noci zabralo natáčení. Noční záběry a natočení celého domu jsou super, ale stojí to čas, který do přípravy nemovitosti pro prodej prostě musíte dát.

Další co si lidé také neuvědomují je, že musíte připravit scénář na to, jak domem procházíte, jaké záběry na co navazují. No, prostě vysoká škola pro člověka, který s tím nemá zatím tolik zkušenosti. Další čas zabere úprava fotek, příprava textů, propagace na internetu a další nutností před samotným prodejem a podpisem smlouvy.

Odpověď na otázku v úvodu tedy je, že aby jste prodali Váš dům za 48 hodin a za vyšší cenu, musím já a můj tým (designéři, fotografové, kameramani, grafici, advokáti, uklízečky, zahradníci, a další) odpracovat 48 hodin čistého času, což je prakticky celý týden.

Jednoduché to rozhodně není, ale já mám rád výzvy, tak se do toho směle dám i příště, otázkou už jen bude, za jak dlouho se prodá ten další dům?

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?