Jak jsem to dotáhnul až do Forbesu

Ve Forbesu si všimli, že je na prodej jedna dost výjimečná nemovitost. A rozhodli se o ní napsat článek. Protože jí prodávám, spojili se se mnou, abych jim k tomu taky něco řekl. Škoda, myslel jsem, že se mnou chtějí napsat článek o tom, že patřím do žebříčku 100 nejbáječnějších Čechů, ale zatím dělají pouze žebříček 100 nejbohatších Čechů a tam ještě nejsem. Každopádně mít v nabídce nemovitost, o kterou se zajímá Forbes, je docela něco. A o co teda vlastně šlo?

Pokud sledujete moji nabídku, tak víte, že se v ní aktuálně nachází opravdový skvost. Abych citoval Forbes: Skvost Hřenska. Restaurace a penzion Stará Plynárna. Co si budeme povídat, takový nemovitosti se neprodávají úplně často. Je to prostě exkluzivní záležitost. A exkluzivní nemovitost si zaslouží exkluzivní péči.

Současný majitel Jan Pecka mi do rukou svěřil prodej své srdeční záležitosti a já jako vždycky dělám všechno proto, abych vysokým standardům nejen dostál, ale dokonce je překonal. A jak je vidět, daří se mi to. To, že mi volali z Forbesu a napsali o tomhle prodeji, není náhoda. Je to výsledek dobře odvedený práce. Prostě definice realitních služeb pro náročné.

Takže pokud hledáte někoho, kdo vám poskytne exkluzivní služby, obraťte se na mě. Prodávám tak, aby byl spokojený prodávající i kupující. Poctivě. Efektivně. Stylově. Prodávám prostě jinak.

Celý článek o Staré Plynárně, který v tomto týdnu vyšel v magazínu Forbes, si můžete přečíst tady: https://forbes.cz/skvost-hrenska-na-prodej-za-32-milionu-dostanete-nejen-uzasnou-prirodu/

Webovou stránku Staré plynárny, kde najdete spoustu informací najdete zde: https://hanousekjiri.cz/stara-plynarna-restaurace-a-penzion

Na dabingy, se můžete podívat zde:

Anglická verze
https://hanousekjiri.cz/en/old-gasworks-restaurant-and-guest-house

Německá verze
https://hanousekjiri.cz/de/alten-gaswerksgebaudes-restaurant-und-pension

Ruská verze
https://hanousekjiri.cz/ru/stara-plynarna-staryj-gazovyj-zavod-restoran-s-pansionom

Polská verze
https://hanousekjiri.cz/pl/stara-gazownia-restauracja-i-pensjonat

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a Youtube. A teď taky ve Forbesu.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?