Kolik řečí znáš... Tolikrát máš větší šanci, že tu nemovitost prodáš

Většina z vás už dobře ví, jak v mým podání vypadají “realitní služby pro náročné”. Originální videoprohlídky, co prostě zaujmou, profi fotky interiéru a exteriéru vystajlovanýho do posledního detailu, 3D půdorysy od architekta, pořádný promo na sociálních sítích zacílený na ty správný skupiny lidí, webový stránky s textama na míru pro každou prodávanou nemovitost. Tohle všechno je prostě můj standard. Přijde vám, že je to víc než dost? Já si myslím, že vždycky je co zlepšovat. Takže svoje služby posouvám na další úroveň.

Za tyhle prachy to u nás nikdo nekoupí… Že už jste to někdy slyšeli? A co když je problém jenom v tom, že se někdo dost nesnažil, aby se nabídka dostala k úplně všem. Nejen k místním… Ale i k cizincům, co u nás žijou, nebo k zahraničním investorům. Mým cílem je, aby o vaší nemovitosti věděli všichni potenciální kupci v Praze, Brně, Horní Dolní a třeba i za hranicema naší malý zemičky. Zacílit na ně reklamu umíme, ale aby je zaujala, musíme hlavně najít společnou řeč. Doslova.

No a proto jsem se rozhodl, že do videoprohlídek konkrétních nemovitostí zařadím nejen překlad, ale nechám se i nadabovat. Jak to dopadlo, se můžete přesvědčit na videoprohlídce Staré Plynárny, kde jsme použili dabing rovnou do čtyř jazyků. Uslyšíte mě tak mluvit anglicky, německy, rusky a polsky. Takže, дамы и господа, here you go!

TADY MĚ UVIDÍTE MLUVIT ANGLICKY...

TADY MĚ UVIDÍTE MLUVIT NĚMECKY...

TADY MĚ UVIDÍTE MLUVIT RUSKY...

TADY MĚ UVIDÍTE MLUVIT POLSKY...

Věřím, že tuto službu ocení především ti náročnější z vás. Takže pokud hledáte opravdu kvalitní servis a nadstandardní péči, buďte si jisti, že jste na správném místě.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?