Ani malé nemovitosti Jiříkovi nesmrdí

Před pár týdny se do naší nabídky dostal tenhle malý roztomilý byt. Možná jste ho ani nevšimli, protože zmizel tak rychle, že už dnes můžeme říct – je PRODÁNO! Jestli jste zmeškali videoprohlídku, tak to můžete rychle napravit. Tady máte odkaz.

Spousta z vás si asi položila otázku "A není to na Hanouska málo?" Není. A hned vám řeknu proč.

Kolem našich prodávaných nemovitostí děláme vždy velké kampaně a zajímavé prezentace. To má za výsledek masivní dosah napříč internetem.

Na začátku jsem si myslel, že opravdu luxusní nemovitosti nebudou klesat. Nepsaným pravidlem bylo, že naprostá většina klientů při koupi nemovitostí za desítky milionů nevyužívala hypoteční úvěry, ale platila je cashem. Takže proč by tu měl být pokles?

Jenže... Pokud jste majitelem firmy, který financoval své podnikání provozními úvěry a kontokorenty, tak zvýšené úrokové sazby možná výrazně dopadly i na vaši finanční situaci. A to se samozřejmě projevilo i na investicích do nemovitostí. Začalo se šetřit. Třeba právě při nákupech velkých a drahých nemovitostí. A moje původní teorie, že tyhle nemovitosti nebudou žádný pokles mít, se bohužel nepotvrdila.

Doba se změnila, to už víte... Krásné, velké, luxusní nemovitosti jsou sice stále naší doménou, ale po krátké rekapitulaci tohoto roku jsme zjistili, že to co teď opravdu frčí, jsou cenově dostupné retailové nemovitosti. I přesto, že se zvedly úrokové sazby, jsou stále dostupné a má na ně „každý“.

Tak proč toho nevyužít a nesoustředit se tam, kde se trh hýbe.

Náš standard nabízených služeb se ale bez ohledu na velikost a cenu nemovitosti nemění. Ať už prodáváte malý byt za 3 miliony nebo vilu za 25 milionů, zajistíme, že bude perfektně odprezentována. Video, homestaging, profi fotky, 2D a 3D půdorysy, web nemovitosti, masivní propagace a mnoho dalšího se postará o to, že klient bude vždy spokojený.

Takže pokud máte pocit, že Hanousek prodává jenom velké a pro obyčejné smrtelníky nedostupné nemovitosti, jste na omylu. Rádi vám pomůžeme s prodejem téměř jakékoli nemovitosti. Stačí se jen ozvat a domluvit se.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?