MŮJ SKORO PROFESIONÁLNÍ VÝSTUP NA KONFERENCI REALITYFEST V POŘADU REALITYBEZOBALU LIVE

Možná si pamatujete, jak jsem loni na jaře navštívil talkshow REALITYBEZOBALU (odkaz pro připomenutí -> ZDE). Tenkrát jsem byl v branži už celých 9 měsíců a s Ondrou Jarošem jsme si parádně pokecali o všem možným i nemožným. Od té doby uteklo hodně vody a na mém kontě se nastřádala pěkná sbírka úspěšných prodejů. Ondra se proto rozhodl, že mě pozve do panelové diskuze REALITYBEZOBALU Live na listopadové konferenci REALITYfest. A já se rád poslouchám, takže jsem samozřejmě neodmítl.

REALITYfest je největší akce pro realitní profesionály, která se u nás koná. A co si budeme – ani ročník 2021 nepřišel zkrátka. Náš panel probíhal v sále pro 350 lidí a i když Ondra tvrdil, že přidal židle, tak stejně praskal ve švech. Společně s kolegy Karlem Hubáčkem a Ondřejem Černovickým jsme tak všechny sedící, stojící a ke konci možná i ležící návštěvníky 50 minut zahrnovali spoustou informací, poznatků, zkušeností a příběhů ze světa realit.

Jestli jste neměli to štěstí a nemohli jste se mačkat s ostatníma šťastlivcema v sále, nezoufejte. Videozáznam celé diskuze si totiž můžete pustit tady.

A pokud jste si na Nový rok slíbili, že budete víc efektivní, tak můj největší fanoušek (a taky kameraman) Radim si pro vás připravil extrémně efektivní verzi – sestřih best of pasáží z celého panelu. A ano, to “best of” jsem samozřejmě pouze já.

cool

Tak příjemnou zábavu a sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube. A teď taky v REALITYBEZOBALU Live.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?