Nemožné ihned, zázraky na počkání aneb rychloprodej bytu v Podkrkonoší

Není to tak dávno, co jsem do naší nabídky přidal inzerát na prodej bytu 3+kk v podkrkonošské obci Horní Branná. Abych byl přesnější, světlo světa spatřil koncem února. No a pak se začaly dít věci...

Ani ne za hodinu od zveřejnení už volal první zájemce. A hned po něm další. Telefon zvonil a zvonil, zájemců přibývalo. Hned v pátek odpoledne jsem proto vyrazili směr Krkonoše, abych uspořádal prohlídkový den. Bylo to fakt narychlo, takže ne všichni zájemci mohli přijet. I tak to ale stálo za to. Prohlídky začínaly v jednu a zvládlo se jich celkem devět. Asi si dokážete představit ten frmol...

No a jak správně tušíte, mezi zájemci byl i současný nový majitel onoho krásného horského apartmánu. Do týdne byl na smlouvě podpis a peníze v úschově. Jo, a abych nezapomněl, výsledná cena se vyšplhala o 410 tisíc výš. Prodávající si polepšil a kupující byl taky spokojený. Podařilo se mu ulovit byt, který už dlouho hledal.

Jaká vlastně byla videoprohlídka? Zde si jí můžete spustit znovu...

A úplně stejně můžu rychle a s úsměvem prodat i vaši nemovitost. K prodeji každé nemovitosti přistupuju s maximální péčí. Dávám si záležet na originální prezentaci, která zaujme a dostane váš byt či dům do hledáčku toho správného kupce. Jak můžete sami vidět, doba prodejům přeje. Stačí mi jen zavolat a zbytek vyřeším za vás.

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a Youtube.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?