O STRAŠIDELNÉM PRODEJI POHÁDKOVÉ NEMOVITOSTI

NO PŘIPOMEŇTE SI TO SAMI:

Pár pohádkových prodejů už jsem tu měl. No a před nějakou dobou do mé nabídky přibyla doslova pohádková chalupa v Orlických horách.  Zcela logicky jsem předpokládal, že i tenhle prodej bude jako z pohádky. Jak se ale ukázalo, byl spíš jako z pohádky od bratří Grimmů.

Původně jednoduchý prodej se totiž změnil v menší noční můru. A v čem byl vlastně problém? Tak v první řadě ona pohádková chalupa byla uvnitř (jak už to tak bývá) spíš skladiště. Při její přípravě na focení a točení videoprohlídky jsme se docela dost nadřeli. Ale protože u nás v realitách pro náročné děláme nemožné ihned a zázraky na počkání, proměnili jsme i tuhle chalupu v sen každého moderního chataře.

Na krásné fotky a parádní video jsme nějaké ty zájemce o relax uprostřed klidné přírody nalákali, takže přišly na řadu prohlídky. Těch bylo ve výsledku asi pětadvacet. A hned první prohlídkový den všem zúčastněným zpříjemnil soused, který se rozhodl, že je ideální konstelace hvězd na uspořádání obrovské a hlučné zahradní párty. Nevím jak to vidíte vy, ale mít za souseda vykalenýho maníka v reggae čepici rozhodně můj chatařský sen není.

Mě to ale samozřejmě neodradilo a dělal jsme dál to, co umím nejlíp –⁠ prodával. Majitelka si přála, aby byl prodej co nejrychlejší, takže jsme se dohodli, že dáme přednost zájemcům, kteří mají možnost financovat prodej z vlastních zdrojů. Takzvaně můžou složit prachy na dřevo. Ale i tady opět zasáhl šotek. Tentokrát na sebe vzal podobu mé (jindy naprosto dokonalé) asistentky, která chatu přiklepla zájemci s hypotékou.

Zkrátka jak říká Murphyho zákon: Může-li se něco pokazit, pokazí se to, a co se nemůže pokazit, pokazí se taky. A já bych se pod to po týhle zkušenosti podepsal. Ale nebojte se, jak už to v pohádkách bývá, i tahle měla nakonec šťastný konec. Chata byla v rezervaci zhruba do měsíce a prodala se dokonce s navýšením o 300 tisíc oproti původní ceně. Což majitelka v dnešní době samozřejmě ocenila daleko víc, než království a půl princezny k tomu.

Takže pokud podobné zádrhely při prodeji své nemovitosti nechcete řešit, není nic jednoduššího, než to hodit na mně. Stačí mi napsat nebo zavolat a podrobnosti probereme osobně.

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?