PROČ JSEM LETOS KLIENTŮM PŮJČIL PŘES 3 MILIONY

Ne nadarmo se říká, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Ono totiž stěhování není jenom o balení porcelánu po babičce a tahání krabic do pátého patra bez výtahu. Při stěhování se musíte vypořádat taky se spoustou složitýho papírování, šibeničních termínů, přihlašování a odhlašování, předávání a přebírání. Když navíc nákup nového bydlení financujete prodejem toho původního, přijde vám pomocná ruka vhod. Třeba ta moje.

Ne, nemyslím to tak, že vám pomůžu vynosit krabice. Ale papírování mám v malíku a dokážu zasáhnout, když věci přestanou jít podle plánu. Letos jsem svým klientům bezúročně půjčil přes 3 miliony. Proč? Protože mám srdce ze zlata (a tím pádem si to můžu dovolit) a hlavně taky beru realitní služby pro náročné vážně.

Představte si, že prodávám váš dům. Všechno jde jako na drátkách, máme kupce, podepsanou rezervaci a vy už se vidíte v novém. Jenže pak se něco pokazí. Řemeslníci, co dokončují váš nový domov, skončí v karanténě. Stěhování a předání nemovitosti se posune, ale splatnost faktur ne. Kupující vám neuvolní prostředky za nemovitost, dokud nebude všechno zapsáno a předáno. Tak co teď? Povede se vám narychlo sehnat půjčku? Půjdete hledat dočasný azyl k tchyni? Celý obchod padne? No, když budu váš realiťák já, tak nemusíte propadat panice a můžete si v klidu dál balit broušené sklo do novin.

Přesně tohle v bleděmodrým se totiž stalo dvěma mým klientům. A jak jsem to vyřešil? Chybějící peníze jsem jim jednoduše půjčil. V prvním případě šlo o 750 tisíc a ve druhém dokonce o 2,5 milionu. Ne, nedal jsem se na kariéru lichváře a ani jsem po nikom nechtěl podpis vlastní krví. Celá půjčka byla smluvně zajištěná u advokátky a vrátila se mi hned, jak doběhl prodej nemovitosti. Advokátka jen tak mimochodem za celou svojí kariéru nic podobnýho nezažila. No a já jsem si naprosto jistý tím, že to je jen další z mnoha důvodů, proč spolupracovat na prodeji vaší nemovitosti zrovna se mnou. Protože o tomhle jsou totiž realitní služby pro náročné.

Takže pokud i vy chcete, aby váš nákup či prodej proběhl hladce, ať už se stane cokoliv, ozvěte se. Já a moje dobročinná sbírka jsme připraveni. A neříkám to jen proto, že se blíží Ježíšek.

Sledujte mě na Facebooku, Instagramu a YouTube.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?