Rychloprodej domu v Průhonicích

Když dva dělají totéž, není to totéž. Tohle bych si měl možná nechat vytisknout na tričko. Nedávno mě totiž oslovili majitelé, kteří už se nějakou dobu s jinými realitkami neúspěšně snažili prodat svou nemovitost. Tentokrát jejich snažení trvalo už celé dva roky a tou nemovitostí byl krásný dům v Průhonicích. A protože já jsem samozřejmě na prodeje “neprodejných” nemovitostí expert, tak jsme si plácli a pustili se do práce. 

Dům jsme jako vždycky profesionálně nachystali, nafotili, natočili, celou stránku nemovitosti přeložili do angličtiny a pak pustili do světa s podobnou cenovkou, za jakou se nabízel poslední dva roky. S majiteli jsme uzavřeli smlouvu na půl roku a rovnou jsme se dohodli, že kdyby prodej delší dobu váznul, můžeme zlevnit až o 3 miliony. No, asi nemá ani smysl zdlouhavě vysvětlovat, že na žádnou slevičku nedošlo a kupní cena se dokonce zvedla o neuvěřitelných 2 510 000 Kč. Takovejhle fičák jsem zkrátka za celou svoji realitní kariéru nezažil. 

Na vilu se nám skoro okamžitě ozvalo víc než dvacet zájemců a během 2 dní se uskutečnilo celých 14 prohlídek. Když jsem viděl, jaký je o dům zájem, musel jsem samozřejmě začít zájemce informovat, že preferencí majitele je prodat za co nejvyšší cenu. Kupní cena se tak nakonec z 24 999 000 Kč vyšplhala až na 27 250 000 Kč a dům získala nová majitelka, která si tenhle obchod nemohla vynachválit. Jak se totiž ukázalo, není v realitní branži žádnej nováček a vlastní desítky nemovitostí po Německu a Rakousku. Prodeje a nákupy luxusních nemovitostí si dává k snídani, takže když mi vysekla poklonu, že naše služby jsou opravdu na té nejvyšší úrovni a takhle to tam u nich na západě dělají jen ti nejlepší, fakt mě to zahřálo u srdíčka. 

Ještě větší radost jsem měl ale z toho, jak byli všichni na konci procesu prodeje, který trval vlastně jenom měsíc, maximálně spokojení. Kupující se radovala nejen ze své koupě, ale také z poskytnutého servisu a rychlosti celého procesu. No a majitelé za dům i po odečtení provize získali víc, než čekali, což je nadchlo natolik, že mi už stihi dohodit další prodej rodinného domu jen kousek od Průhonic. 

Takže pokud jste si na tenhle dům dělali zálusk, nemusíte zoufat. Stačí sledovat moji nabídku, Facebook, Instagram a YouTube.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?