Trosečník Jirka uvádí: Survivor Česko & Slovensko 2023

To takhle ztroskotá blondýnka, fotbalista a realitní makléř na pustém ostrově… Zní to jako začátek povedenýho fóru, ale ve skutečnosti je to můj začátek letošního roku. Přihlásil jsem se totiž do reality show Survivor Česko & Slovensko. A světe div se – vybrali mě!

Někdo z vás si asi bude ťukat na čelo, co mě to popadlo. No věc se má tak…

Běhání, hokej, golf, fitko… a Survivor.

Už jako dítě jsem byl děsně soutěživej. A protože porážet pořád dokola staršího bráchu se za chvíli omrzí, začal jsem sportovat. No a ta láska ke sportu (a hlavně vyhrávání) mi zůstala dodneška.

A proč právě Survivor? Protože je to nejlepší hra pro dospělé, kterou kdy kdo vymyslel. Obyčejný holky a kluci, celebrity, sportovci. Ti všichni na jednom místě běhají, skáčou, brečí, pletichaří a posouvají svoje hranice a limity. To prostě chceš zažít taky.

No a kdy, když ne teď. Úrokové sazby rostou do nebes, ČNB zpřísňuje podmínky hypoték, realitní trh stojí na místě, makléři nemají do čeho píchnout… Mladší už taky nebudu. Tak jsem se přihlásil. Natočil jsem video, prošel jsem několika castingovými koly, fyzickými testy, psychotesty. A ono to klaplo!

Šéfe, dáš mi na tři měsíce dovolenou?

Survivor pro mě osobně není výzva jenom po fyzické a psychické stránce. Ale taky obří pracovní výzva. Kdo podniká, tak určitě ví, že zmizet až na 3 měsíce z dosahu, může být docela problém. Proto jsem neskutečně vděčný, že mám kolem sebe parádní tým, co jede jako namazanej stroj. A samozřejmě neuvěřitelně chápavou manželku, co mi tyhle výstřelky toleruje… Jo a toho nejlepšího šéfa – sebe.

Před odjezdem jsem stihl podepsat asi 147 plných mocí a přesměrovat všechny e-maily a hovory na kolegy. Takže pokud máte na prodej nějaké ty nemovitosti nebo vám něco z mojí nabídky padlo do oka, nemusíte čekat, až se vrátím.

P. S.: Nebyl bych to já, abych si pro vás nepřipravil něco navíc. Tak moji cestu Survivorem určitě sledujte, protože už brzo vám prozradím, kdo půjde domů jako první. Startujeme už 25. 1. na VOYO. A hlavně na mém Facebooku, Instagramu, YouTube a TikToku.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?