ŽIVOTVČESKU: KOMENTÁŘ “BUNGALOVU” PREZIDENTA ZEMANA

Redakce ŽivotvČesku.cz si zas jednou přišla pro nějaký ty moudra předního českého realitního experta – mě. Tentokrát jsme se bavili o stavbě sídla pana prezidenta Zemana v Lánech, kde chce po skončení funkčního období trávit poklidný důchod.

Protože už jsem pár baráků prodal, nemůžu si hned na úvod odpustit připomínku k označení, jaké pan prezident i jeho hradní mluvčí při rozhovorech o jeho budoucím skromném příbytku používají. Protože ono říkat téhle stavbě “malý bungalov” je asi stejně přesný, jako říkat bazénu lavor na nohy… Ty dvě patra a 1000 m2 pozemku koneckonců mluví samy za sebe.

No, ale abych nebyl jen jízlivej a cynickej, tak musím dodat, že baráček je to fakt pěknej a doufám, že si v něm pan prezident bude už brzo moct začít užívat zaslouženého klidu bez novinářů. No a že se taky, jak sám několikrát říkal, dostane k těm staronovým koníčkům, na které doteď neměl čas.

O jakých koníčcích je řeč a spoustu dalších informací se dozvíte v celém rozhovoru tady:

>> ODKAZ NA ČLÁNEK ZDE <<

A samozřejmě si taky musíme připomenout moje setkání s panem prezidentem při prodeji penzionu v Novém Veselí na Vysočině, kam tak rád jezdí na prázdniny. Redakce Jirky Hanouska vám proto přináší exkluzivní sestřih, který jsme pracovně nazvali “zemákobraní”. Tak si ho nenechte ujít.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?