Z Brna až do nejznámějších českých médií

Jak možná víte, jsem Hradečák jak poleno. Ale to mi samozřejmě nebrání prodávat nemovitosti ze všech koutů naší krásné zemičky. No a osud tomu asi chtěl, že právě teď mám v nabídce dvě úžasné vily ze skoro druhého konce republiky – Brna. 

Že Brno je opravdu výjimečné místo už všichni víme. A o tom, že opravdu výjimečné jsou i tyhle dvě vily, jsem se znovu přesvědčil minulý týden. Někteří z vás si možná vzpomenou, že když jsem prodával Starou Plynárnou, napsal o tom Forbes a záhy na to přispěchala i ČT s reportáží. Ale to byla oproti tomu, co se strhlo teď, vlastně jen taková kapka v moři. 

Minulý týden mě totiž se žádostí o rozhovor oslovily redakce tištěného i online Blesku, iDNESu, Prima Living a taky ŽivotvČesku. No a i když se asi budu opakovat, tohle není náhoda. Je to jednoduše důkaz toho, že děláme svoji práci dobře. Lidi o našich nemovitostech ví a to je koneckonců v realitách základ úspěchu. 

Takže pokud i vy chcete dostat svou nemovitost mezi lidi a prodat ji rychle a spolehlivě, stačí se ozvat. 

Všechny články o prodeji unikátní funkcionalistické vily si můžete rozkliknout a přečíst tady:

A o rodinné vile krásné Míši Salačové zase tady:

Anebo si prolistujte tištěnou klasiku:

 

Nezapomeňte mě sledovat na Facebooku, Instagramu a YouTube. No a teď taky ve všech těchhle časopisech.

Máte rádi sušenky? My ano! Tyhle malé soubory slouží k tomu, aby byla návštěva našeho webu příjemným zážitkem, vše fungovalo jak má a my jsme ho mohli dále zlepšovat. Tak co, dáte si s námi?